WellnessOase Namaste -             Rust, energie, zelfvertrouwen

Beste klant, 

Van 31 januari tot 15 februari 2015 ga ik met 10 andere Lakshmi specialisten naar  het nieuwe Lakshmi Retreat Centre in India, voor de opleiding  Master in de Ayurveda.

Ayurveda is een gezondheidssysteem, een filosofie die ons vertelt hoe we gezond kunnen leven en gezond kunnen blijven. Deze geneeswijze is meer dan 5000 jaar geleden in India ontstaan. Toch is deze benaderingswijze zo algemeen dat die perfect op onze moderne wereld en gezondheidsproblematiek kan worden toegepast.

Onze huid is een uitscheidingsorgaan en is een weerspiegeling van onze gezondheid, daardoor is voeding in de Ayurveda ook heel belangrijk en hoop ik jullie na deze reis hier ook beter in te begeleiden.

Het wordt een reis met veel nieuwe indrukken en ervaringen die je mee kan volgen op facebook. (Like de Facebook-Pagina van WellnessOase Namaste en blijf automatisch op de hoogte van deze reis en onze nieuwigheden.)

Door deze reis zijn we van 31 januari tot en met 15 februari telefonisch minder goed bereikbaar en daarom vraag ik u om eventuele vragen en afspraken per e-mail door te geven.

Nadien hoop ik jullie allemaal terug te mogen ontvangen en zal ik jullie kunnen verzorgen met nieuwe massages en behandelingen.

Let op: Wie voor valentijn graag een kadobon geeft aan zijn partner kan die dan voor 31 januari nog komen halen.  Aangezien de periode voor en na mijn sluiting altijd wat drukker is, gelieve tijdig uw afspraak te maken.

Namasté


Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint