WellnessOase Namaste -             Rust, energie, zelfvertrouwen

Beste klant, 

Bij deze kan ik jullie met blijdschap meedelen dat ik geslaagd ben voor mijn examen van de eerste module van de opleiding tot Ayurveda therapeute.

Dit houd in dat ik jullie nu een echte Ayurvedische abhyangam massage kan geven met de aangepaste ayurvedische olie die past bij jullie persoonlijke constitutie. (doscha)

Wie een Ayurvedische massage ervaart geniet niet enkel van de lichamelijke voordelen maar ook wordt je holistisch benaderd. Je energieveld en je psyche worden verbeterd waardoor je minder vatbaar bent voor ziekte zowel fysiek als emotioneel.

BODY AND MIND ARE ONE!

In de Ayurveda is de olie waar we met masseren heel belangrijk. De weldaad van de Ayurvedische massage is voor 70% te danken aan de olie en voor 30% aan de behandeling zelf.
Daarom kiezen wij ook voor het Ayurvedisch merk Lakshmi dat uitsluitend bestaat uit natuurlijke bestanddelen.
Alvorens de massage van start gaat wordt uw persoonlijke constitutie bepaald en kiezen we de juiste olie uit: Vata, Pitta, Kapha

Ayurveda is een gezondheidssysteem, een filosofie die ons vertelt hoe we gezond kunnen leven en gezond kunnen blijven. Deze geneeswijze is meer dan 5000 jaar geleden in India ontstaan. Toch is deze benaderingswijze zo algemeen dat die perfect op onze moderne wereld en gezondheidsproblematiek kan worden toegepast.

Onze huid is een uitscheidingsorgaan en is een weerspiegeling van onze gezondheid, daardoor is voeding in de Ayurveda ook heel belangrijk. Wij zijn altijd bereid om je hier omtrent meer uitleg over te verlenen.

Vriendelijke groet,

Namasté


Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint